Anul: 2018 | 2017 | 2016 | 2015
Bine aţi venit Vizitator

FilmeNoiTraduse.com

Categorii
Like Us

Alba si Natasha sunt doua femei care se intalnesc intamplator intr-un bar din Roma, fiecare avand motivele ei sa fie singure in acea seara.Atarse una de cealalta, ele se hotaresc sa petreaca impreuna nopatea in camera de hotel a uneoria dintre ele. Noptea se va dovedi a fi o calatorie spre regasirea de sine a fiecareia dintre ele, pigmentata cu scene de dragoste.Chiar daca la inceput fiecare incearca sa isi confectioneze o poveste plina de neadevar, pe masura ce noptea trece, cele doua femei realizeaza ca traiesc momente de neuitat impreuna.Dimineata le va gasi fericite si incantate fiecare de cealalta si mai ales de propria viata.Momentele de poezie se succed si cu ajutorul unei coloane sonore absolut formidabile, dar si prin imaginile de pe peretii camerei de hotel, plina de picturi renascentiste cu personaje simbol. Vor reusi ele sa gaseasca un drum comun sau se vor desparti pentru totdeauna , pastrand miracolul clipelor din acea nopte ca amintire?Ramane sa descoperiti acest lucru singuri vizionand filmul!

Bazata pe o piesa de teatru omonima scrisa de catre dramaturgul David Lindsay-Abaire, drama "Rabbit Hole" ii are in centrul actiunii pe Becca si Howie Corbett, doi soti care se confrunta in moduri diferite cu tragedia pierderii unicului lor copil. In urma cu opt luni, baietelul lor in varsta de 2 ani pe nume Danny a alergat in strada dupa cainele familiei si a fost accidentat mortal de un automobil condus de catre un adolescent. In vreme ce Howie apeleaza la terapia de grup pentru a depasi socul mortii lui Danny si se imprieteneste cu o mamica care si-a pierdut la randul ei copilul, Becca respinge toate tentativele mamei, surorii si sotului de a o consola si de a se apropia sufleteste de ea, traversand o faza de negare si fiind extrem de furioasa pe Dumnezeu si pe lumea intreaga. Singura persoana cu care Becca relationeaza si in fata careia isi deschide inima este chiar adolescentul care i-a ucis fiul, un autor de benzi desenate pe nume Jason, care regreta profund consecintele nefaste ale accidentului care i-a influentat si lui in mod negativ existenta

Bazat pe un roman de succes, Charlie St. Cloud este o dramă romantică despre un tânăr care supravieţuieşte unui accident care îl va face să vadă viaţa într-un mod cu totul special. În această poveste extrem de încărcată emoţional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se îmbarcă într-o călătorie romantică pe parcursul căreia va înfrunta realităţile sumbre de zi cu zi descoperind, în acelaşi timp, forţa iubirii.
Un pasionat al sporturilor nautice, adorat de mama sa, Claire (Kim Basinger), dar şi de fratele lui mai mic, Sam(Charlie Tahan), Charlie St. Cloud (Zac Efron) câştigă o bursă care îi promite un viitor frumos, departe de plicticosul său orăşel natal. Însă visele sale sunt curmate brusc de o tragedie cumplită.

După ce fosta sa colegă de liceu, Tess (Amanda Crew), se întoarce acasă pe neaşteptate, Charlie îşi dă seama că trebuie să facă o alegere: să respecte promisiunea făcută cu patru ani în urmă, sau să-şi continue viaţa cu fata de care tocmai se îndrăgostise?  Găsind curajul să lase în urmă pentru totdeauna trecutul, Charlie descoperă că sufletul pe care merită cel mai mult să îl salveze este chiar sufletul lui.


Paul Conroy, un antreprenor american aflat în Irak, este răpit şi îngropat de viu într-un loc necunoscut. Bărbatul are 90 de minute la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă din sicriul care va rămâne fără oxigen. Singurele resurse sunt un telefon mobil şi o brichetă. Cu excepţia conversaţiilor telefonice, Ryan Reynolds este singurul actor care apare în film.

« 1 2 3 4 5 6 »
Autentificare
Căutare
Filme Random