Anul: 2018 | 2017 | 2016 | 2015
Bine aţi venit Vizitator

FilmeNoiTraduse.com

Categorii
Like Us

Inspirat din romanul "The Dark Fields" al autorului Alan Glynn, filmul "Limitless" il are in centrul actiunii pe tanarul si ratatul scriitor Eddie Morra, care se confrunta cu o acuta lipsa de inspiratie si nu este publicat de nicio editura. Atunci cand un vechi prieten ii ofera spre testare un medicament neomologat care ii permite sa foloseasca intregul potential al creierului sau, Eddie se transforma intr-o versiune perfecta a lui insusi, devenind mai rapid, mai carismatic, mai intuitiv si mai inteligent atata vreme cat se afla sub influenta acestei substante de origine necunoscuta. Amintindu-si tot ceea ce a citit, a vazut sau a auzit vreodata, invatand orice limba straina intr-o singura zi, terminand de scris o carte in 4 zile si rezolvand orice ecuatie complicata, Eddie Morra are succes pe Wall Street si ii atrage atentia magnatului Carl Van Loon, care isi propune sa se serveasca de abilitatile supranaturale ale scriitorului pentru a-si construi un imperiu financiar. Numai ca medicamentul revolutionar are efecte adverse severe si o multime de asasini sunt pe urmele lui Eddie Morra pentru a-i fura rezerva de drog care se micsoreaza pe zi ce trece. 

Acesta este un film bun , facut cu un buget mic , dar cu o distributie importanta si cateva idei stralucitoare.Conceptul de baza este un omagiu adus filmelor anilor ’70 -’80 pe subiectul razbunare / pedeapsa.Cateva dintre aspectele ce stau la baza acestui film le regasim in : calugarita exilata din manastire din cauza atitudinii ei rebele in "Broken Oath” , imaginea calugaritelor inarmate in "Ms. 45” si aspectele sexuale (cu si fara preoti) in numeroase filme ce exploateaza subiectul calugaresc , in special "School of the Holy Beast”. Luand drumul calugariei , pentru a deveni maicuta , Sora Sarah este abuzata , drogata si obligata sa-si renege credinta , de catre clericii depravati . In pragul mortii , din cauza unei supradoze , Sora Sarah , primeste un mesaj de la Dumnezeu in care acesta ii spune sa se razbune pe toti cei care i-au facut rau . Inarmata cu dorinta divina si cu o multime de arme mari ,aceasta isi incepe vendeta , facandu-i sa plateasca pe toti calaii ei. Cand biserica va angaja banda nemiloasa de motociclisti "Los Muertos” , sa o prinda si sa o ucida , isi vor da seama curand ca aceasta SORA ESTE MAICUTA CRIMINALA!!! (THIS SISTER IS ONE BAD MOTHER!

Povestea lui Malcom Gray (Idris Elba) , un soldat in trupele speciale americane , devenit paranoic in urma ultimei misiuni , se adaposteste intr-o camera sumbra , unde oscileaza intre nebunie si dorinta de razbunare…

« 1 2 3 4
Autentificare
Căutare
Filme Random